Szerda, 2024-05-29, 13.39.46
Üdvözöllek Vendég | RSS

Masszázs Stúdió Pécs

Újdonság

ZSÍRCSÖKKENTÉS CAVITATIOS ULTRAHANGGAL:

Az ultrahangos cavitatio (kavitácio) az esztétika területén új módszer, és a leghatékonyabbak között szerepel. A cavitatios kezelés lényege, hogy az ultrahang a szervezetbe jutva, úgy halad át az ember vezetőközegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, roncsolja a zsírsejteket körülvevő törékeny membránokat (hártyák), de a vérerek a perifériás idegek a bőr, izmok és a kötőszövet melyben az ultrahangot fókuszáljuk illetve a környező szövetek érintetlenek maradnak.

A cavitatio (buborékképződés) a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatóak. Az eljárás során a lebontott (elfolyósított) zsírsejtek a szervezetből az anyagcserével ürülnek.

A cavitatio kozmetikai felhasználása a cellulit és a zsír elleni harcban jelentős.

A 20 - 27 KHz közötti ultrahang hullámok speciálisan képesek a cavitatios jelenség okozására. A fókuszált nagy energiahullámok mikro buborékokat keltenek az intersticiális (sejt közötti tér) folyadékban. Mivel a folyadék több fázison megy át, az adipocyták (zsírsejtek) növekednek és csökkennek, végül felrobbannak, kibocsátva a vizet és a zsírt. A cavitatios hullámok pulzálnak, tehát a bőr és a környező szövetek védve vannak

Előnyök:

-         nincs felépülési idő, nincs kieső idő, rögtön a kezelés után a páciens visszatérhet normális rutinjába

-         modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a subcután (bőr alatti) zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka. Az ultrahangos cavitatios technológia megbízható, és könnyű a használata.

-         Nincs jojóhatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma.

-         Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést.

-         Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később.A KEZELÉSEK SORÁN A MAXIMÁLIS EREDMÉNYEK ELÉRÉSÉHEZ A KÖVETKEZŐKET KELL BETARTANI:
  • A kezelést követő 3 napban tilos a szénhidrát bevitele a szervezetbe.
  • Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kúra alatt.
  • Ajánlott minim.30 perc mozgást beiktatni a napi programba! Ez akár lehet séta is.
  • A kezelést követően -annak részeként- nyirokkeringést gyorsító, kiegészítő kezelés szükséges.(vákuum,nyirokmasszázs),mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését.
  • Az adott testfelületet minim. 72 óra pihentetés után kezelhetjük újra.
  • Súlyfelesleg esetén diéta betartása szükséges.
BEVEZETŐ ÁR:  40 perces kezelés 6000Ft
Honlap-menü
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0